Hirdetés

Kelendő a CryEngine 3

|

Hiába képes látványos dolgokra a CryEngine, a licencversenyben sosem számított komoly szereplőnek. Talán az új motorral változik a helyzet.

Hirdetés

Hiába nyújtott a maga idejében szemkápráztató látványt a Far Cry, ill. néhány évvel később a ma is etalonnak számító Crysis, mégsem aratott különösebb sikert a piacon sem a CryEngine, sem a CryEngine 2.



Kevesen licencelték, és még kevesebb játékot sikerült ezekre építkezve befejezni (pl. Aion, Merchants of Brooklin). A hamburgi központú Crytek szerint harmadik generációs, multiplatform motorjuk viszont végre felkeltette más fejlesztők érdeklődését is. Mint azt Carl Jones, üzletfejlesztési igazgató egy interjúban elárulta, már 40 ügyféllel kötöttek szerződést, kisebb független fejlesztőkkel és nagy kiadókkal egyaránt. Mindenesetre kíváncsian várjuk, a bejelentéseket, valamint azt is, hogy végül hány projekt jut el odáig, hogy játszhatunk is vele valamikor.
A Crytek saját fejlesztésű játékain (Ryse, Warface) kívül eddig a Sniper: Ghost Warrior 2-ről rántották le a leplet, de készül még futurisztikus fps (Nexuiz), és MMORPG (ASTA: The War of Tears, ArcheAge) is.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)