Hirdetés

Keleten ragad a Hellgate: London

|

A Blizzard North időközben becsődölt szökevényeinek műve MMO-ként egyelőre csak Ázsiában lesz játszható.

Hirdetés

A Diablo alkotói Bill Roper vezetésével megkísérelték felülmúlni életük fő művét, ám minden előzetes várakozás ellenére a Hellgate: London alkalmatlannak bizonyult a feladatra. Amennyire áradt a hangulat a nyálcsorgatóként kidobott rendermozikból, annyira hiányzott magából a tényleges játékból. DirectX 10-es támogatás ide, vagy oda, ki kell jelenteni, hogy London végnapjai technikai és művészi értelemben is rondán festettek.
Hatalmas szerencséje a több mint egymillió vásárlónak, hogy a szóló kampányhoz nem kellenek a bezárásra ítélt szerverek. Egyedül az MMO-kra emlékeztető online multiplayer szenvedett a Flaghsip Studios csődje miatt.



Hellgate: London - 160. kp



Megmentőként tűnt fel végül a dél-koreai Hanbitsoft. Az ázsiai kiadó a jogok megszerzése mellett ígéretet tett a szerverek fenntartására és egy új kiegészítőt is bejelentett. Egyes pletykák szerint egy komolyabb expanzió (The Second Invasion) is készül még, amelyik Dél-Korea fővárosát, Szöult rakná London helyére.
A tervek azonban egyelőre nem valósultak meg, a kiegészítők egyikéről sem érkezett hiteles információ, továbbá az európai és amerikai szerverek újraindítása sem jöhet szóba, miután ez a régi a Namco Bandai fennhatósága alá tartozik. Magyarán csakis a japán cégnek van jogosultsága az említett térségben a játékok forgalmazására. Ennek következtében a Hanbitsoft még azt sem teheti meg, hogy megnyitja a koreai szervereket a nyugati játékosok előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)