Hirdetés

Kellemesen visszafogott gépház a Chieftec-től

|

Hagyományos a formatervezés, de ettől persze a kék még LED-ek nem maradtak le.

Hirdetés

 

 

A Chieftec ma bemutatta legújabb, közepes méretű CH-07 nevű számítógépházát, amely láthatóan nem egy különösen rongyrázós darab, de éppen ez adja a szépségét. A gyártó a hagyományos tégla formát nem próbálta úton-útfélén kerek elemekkel megtörni, azonban a ház elülső csatlakozói (füles, mikrofon, 2 USB, 1 eSATA) egy stílusosan megdöntött panelen helyezkednek el, ezzel kellemes összbenyomást keltve. A bekapcsoló és a reset gomb, illetve a státusz LED-ek a ház tetején helyezkednek el; szép megoldás.

chieftec-ch-07-1.jpg
 

A házba (hivatalosan legalábbis, de hát sufni-tuning forever) ATX, mATX és EATX szabványú alaplapokat lehet csavarozni.4 darab 5,25 és 6 darab 3,5 colos egységet lehet elhelyezni a megfelelő bővítőhelyekben. A meghajtókat a Chieftec egyéni, hagyományos csavarokat nem igénylő módszerével lehet rögzíteni.

chieftec-ch-07-2.jpg
 

A ház szellőztetési rendszere alapvetően 4 darab ventilátorból áll: egy a ház elején, kettő a tetején, egy a bal oldalán, de ezen kívül még el lehet helyezni egyet a gép hátsó felében is.

 

A CH-07-et tápegység nélkül szállítják, tömege 11 kilogramm, pontos mérete 540×205×480 mm. A megjelenése napokon belül várható, pontos árát egyelőre még homály fedi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)