Hirdetés

Kellemetlen Diablo III baki

|

Tegnap, egy évtizednyi várakozás után végre elszabadult a Diablo III. A szerverekkel azonban akadtak gondok.

Hirdetés

Sokak életében egy új szakasz kezdődött a Diablo III megjelenésével. Izgatottan nyitották ki újra a pokol kapuját és vágtak bele a démoni kalandokban. Illetve egy részük csak vágott volna, ugyanis már a belépésnél akadályokba ütköztek - a kivételek közé tartozik Mocsy, aki a WoW-ban szerzett démoni erőinek köszönhetően pár perc alatt bejutott. Azonban a szerencsések között voltak Dél-Korea legjobb/leggyorsabb játékosai is, akik a szerver megnyitása után 5 és fél órával már át is rágták magukat a játékon, ezzel megdöntve a korábbi rekordot.

A koreai EHG klán tagjai azonban miután átrohantak a pályákon, megküzdöttek a legfélelmetesebb szörnyekkel, hiába győzték le a végül a főgonoszt, az általa dobott tárgyakat már nem tudták megszerezni egy szerverhibának köszönhetően. El sem merjük képzelni milyen idegállapotban lehettek az elszánt játékosok, miután szembesültek a szomorú ténnyel. Ti, hogy reagálnátok, ha hasonló történne veletek?     

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)