Hirdetés

Kellemetlen hibát javítottak a Devil May Cry 5 Special Edition fejlesztői PS5-ön

|

A választható megjelenítési módok egyikével akadt egy kis probléma, amit egy patchcsel már orvosolt is a Capcom.

Hirdetés

Már PlayStation 5-ön, illetve Xbox Series X-en (és persze Series S-en) is elérhető a Devil May Cry 5 Special Edition, ami némileg megszépült, látványosabb formában és egyéb apróságokkal megpakolva hozta el nekünk a Capcom 2019-es kalandját. Azonban akadt egy kis gond a játék PS5-ös verziójával, méghozzá azért, mert a játék automatikusan 120Hz-re rakta a konzol teljesítményét, ha a csatlakoztatott TV támogatta ezt a frissítési arányt.

Hirdetés

Ráadásul még akkor is ez volt a helyzet, ha nem a 120Hz-es módot választottuk ki, emiatt több problémával is találkozhattunk játék közben. Például sok TV csak 1080p-s és 1440p-s felbontás mellett támogatja a 120Hz-et, ebben az esetben pedig a játék 4K-s módjai nem igazán az elvárt minőséget hozták. Sőt, még a teljesen 4K-s, 120Hz-es kijelzők esetében is voltak gondok, mivel ilyenkor a játék fps-korlát nélkül futott, gyakran átlépve a 60 fps-t, ez pedig kellemetlen vibráláshoz vezetett.

Szerencsére már megérkezett a segítség, ugyanis a Capcom kiadott egy patchet, így a 120Hz-es mód már csak akkor aktiválódik, ha bekapcsoljuk a valóban 120 fps-re kitalált módot. Más esetben 60Hz-en áll meg a képfrissítési arány, aminek köszönhetően elvileg sokféle képernyőn gond nélkül élvezhetjük a kalandot.

Ti kipróbáltátok már a Devil May Cry 5 Special Editiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)