Hirdetés

Kemény harc- és képességfejlődési rendszerrel érkezik a Sonic Frontiers

|

A SEGA egy tanulságos és részletes videót hozott, ami meglepően sokat árul el a Sonic Frontiers akciójáról.

Hirdetés

A Sonic Frontiers hatalmas, látványos, és hajmeresztően sebes élményt ígér a franchise szerelmeseinek, amit ettől a műfajtól el is várnak a rajongók. Az átlag akciójáték kedvelőknek azért még vannak kérdései, például mit fogunk csinálni a világban, és hogy hogyan működik majd az akció?

Ez utóbbira most részletes választ kaptunk a játék fejlesztőitől, akik három és fél percen keresztül meséltek a Frontiers finomságairól. Sonickal lehetőségünk lesz pörgős kombókat összehozni, és különböző harci trükökkel legyalulni ellenfeleinket. A képességeink idővel egyre erősödnek majd, ahogy haladunk a játékban és egyre jobban felfejlesztjük a rohangáló sündisznónkat. Ez jócskán túlmutat a klasszikus platformer elemeken, és komolyabb, árnyaltabb játékélményt ígér, már amennyiben sikerül mindezt jól megvalósítani.

Hirdetés

Nézzétek meg a videót, és döntsétek el magatok, mit reméltek az új Sonic játéktól: 

A Sonic Frontiers megjelenése 2022. november 8-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)