Hirdetés

Kemény hétvégén van túl az Xbox Live

|

Meglepően hosszú ideig vacakolt a Microsoft szolgáltatása.

Hirdetés

Határozottan érdemes lehet a konzolos tábornak is betáraznia offline játszható címekből, mert sajnos nem ritka, hogy kellemetlenségek nehezítik meg az Xbox Live vagy a PlayStation Network használatát.

Persze az is megeshet, hogy egyáltalán nem tudjuk működésre bírni játékainkat a szolgáltatások vacakolása miatt, és ha ez az egész hétvégén (tehát akkor, amikor sokaknak lenne idejük játszani) történik, még nagyobb a baj. A Microsoft pont egy ilyen gubancon van túl.

Hirdetés

Súlyos problémák adódtak az Xbox Live-val az előző hétvégén, aminek az lett az eredménye, hogy a felhasználók nem tudtak játszani, vásárolni vagy éppen streamelni a platformon. Az első problémák már péntek délután felütötték rút fejüket, és ugyan a Microsoft viszonylag hamar lépett, először azt oldotta meg, hogy ismét lehessen vásárolgatni.

Szombaton aztán a redmondiak több alkalommal is tájékoztatták a felhasználókat arról, hogy már lehet játékokat futtatni, de közben azért voltak még olyanok, akiknek továbbra sem működött ez az alapvető funkció. Vasárnapra látszólag elhárultak a problémák, habár az európai játékosok még találkozhattak hibákkal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nyilván nem újkeletű dolog, hogy a szolgáltatás akadozása miatt esetleg nem lehet pörgetni a multiplayer címeket vagy szünetel a streaming. Viszont az nagyon nincs rendben, hogy a megvásárolt és letöltött, digitális játékok sem működnek.

Ti érzékeltetek valamit ebből az egészből hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)