Hirdetés

Keményen elhalasztották a következő Resident Evil játékot

|

Májusban kellett volna megjelennie, majd nyárra tették át, és most úgy döntöttek, még több időt adnak neki.

Hirdetés

Miközben a Resident Evil: Village simán esélyes arra, hogy az év végi díjátadókon szépen szerepeljen, az ennek kísérőjeként bejelentett spin-off, a Resident Evil Re:Verse nem akar összeállni, ami nem meglepő, soha nem voltak erősek a sorozat multis mellékágai. A Capcom azért nem adja fel, megpróbálja az elmúlt évek ballépéseit kijavítani, ez azonban időigényes folyamat.

Korábban júliusra halasztották, de ma bejelentették, hogy nem hogy a nyáron, de idén sem jelenik meg.

Hirdetés

Mai közleményében a kiadó azzal magyarázta a játék 2022-re csúsztatását, hogy több időre van szüksége a "gördülékeny élmény" kidolgozásához. Azoknak, akik dobozosan vették meg a Village-et, azt tanácsolják, hogy mihamarabb váltsák be a Re:Verse kódját, nehogy elkeveredjen. Igaz, hogy játszani még nem fognak tudni, de legalább nem kell még ezzel foglalkozni, ha eljön a megjelenés napja.

A Re:Verse-ben a Resident Evil sorozat gonosztevőivel és hőseivel játszhatunk majd hatfős deathmatcheket. A korábbi béta után nem voltak túl pozitívak a visszajelzések, érthető, hogy a Capcom nem akarja siettetni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)