Hirdetés

Kilépett a Kojima Productions egyik veterán fejlesztője

|

A Death Stranding megjelenése után távozott Kojima egyik legrégebbi munkatársa.

Hirdetés

Hideo Kojima újdonsága, a Death Stranding olyan lett, amilyennek vártuk: a legmegosztóbb játékok egyike, amelyet vagy imád valaki, vagy a létezését is megkérdőjelezi. Azt viszont nem vitathatjuk el tőle, hogy mindenképpen egyedi, mint Kojima összes projektje, ez azonban nem csupán az ő érdeme, hanem nyilvánvalóan a Kojima Prouctions összes munkatársáé is. 

Hirdetés

A VGC információi alapján Kojima egyik legrégebbi fejlesztőtársa, Kenichiro Imaizumi közel 20 év után otthagyta a Kojima Productions-t. Imaizumi több Metal Gear játék producere volt és a Death Stranding fejlesztéséből is kivette a részét, azonban ő már nem turnézta körül a világot. Távozásának okai egyelőre ismeretlenek, de egyes értesülések szerint a stúdió valamelyik vezetőjével való egyet nem értés vezetett odáig, hogy elhagyja a fedélzetet. 

Bármi is legyen a háttérben, mi köszönünk mindent, amit a játékiparhoz eddig hozzátett és kíváncsian várjuk, hol folytatja a pályafutását. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)