Hirdetés

Ken Levine ismét a Bioshock moziról beszél

|

A Bioshock film kapcsán időről időre ellentmondásos információk röppenek fel, melyek melegen tartják a témát.

Hirdetés

Úgy tűnik, Ken Levine továbbra sem adta fel a reményt, hogy a Bioshock egyszer majd a filmvásznakat is meghódítja. Legutóbbi információk szerint több hollywoodi filmessel is tárgyalásban van, de konkrétumok nincsenek.

A Bioshock mozi nagy lehetőségekkel kecsegtet, de ehhez meg kell találni a legjobbat, fogalmazott Ken. Arról ellenben nem beszélt, hogy ez eddig miért nem történt meg.

Ahogyan elmondta, megvolt már a lehetőség arra, hogy elkezdjék a filmet, de nem tették, mert nem érezték úgy, hogy minden olyan részlet a helyén van, mely meghozza a sikert. Filmet csak akkor kezdjen forgatni az ember, ha a puzzle összes darabja a helyén van, de nem szabad nekikezdeni akkor, ha ezen darabkák bármelyike is hibás. A múltban számos nagyszerű emberhez kerültek közel és sok kiváló emberrel beszéltek, de a filmkészítés feladatai folyamatosan mozgásban tartják a kirakóst, és addig nem fognak neki, amíg minden részlet tökéletesen össze nem áll. Gore Verbinski, a Karib tenger kalózainak rendezője fogékony volt a témára, de aztán egyéb feladatai miatt másfelé fordult. 

Mindenesetre az tény, hogy inkább ne legyen film, mint esetleg olyasmi jöjjön össze, amit Uwe Boll úr tud kierőszakolni magából, vagy esetleg a bukott balett-táncos, van Damme izzadt ki magából Street Fighter jelzővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)