Hirdetés

A Bioshock játékok alkotója elmesélte, milyen játékot szeretne készíteni

|

Ken Levine nagyon szeretné, ha a következő játékuk teljes szabadságot adhatna a játékosnak abban, hogy hogyan szeretné végigvinni.

Hirdetés

Vannak játékok, amelyekben a játékmechanikák, a pályadizájn és a harcok felépítése kifejezetten úgy van megalkotva, hogy a játékosok minél több módon vihessék végig azt. Ebbe a kategóriába tartozik például a Dishonored, a Deus Ex, de a BioShock franchise is. Az utóbbi szériát jegyző Ken Levin most elmondta, hogy folytatni, fejleszteni szeretné ezt az irányt.

Hirdetés

A BioShock és a BioShock Infinite-ért felelős Irrational Games utódja, a Ghost Story Games már elkezdte a munkálatokat egy új játékon, aminek egyelőre még nagyon kevés részlete ismert, de a stúdiót vezető Levine megerősítette, hogy ismételten egy Immersive Simet szeretnének készíteni RPG és shooter elemekkel, ezúttal még nagyobb szabadságot adva a felhasználók kezébe. Mivel egy sokkal kisebb, nagyjából 40 főt számláló csapat dolgozik a játékon, ezért olyan grandiózus alkotásokat nem feltétlenül várhatunk tőlük, mint az Irrational idejében, de kisebb csapat is lepte már meg a világot valami maradandóval. 

Ti milyen játéknak örülnétek Levine-éktől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)