Hirdetés

Bezár az Irrational Games, a BioShock fejlesztője

|

Ken Levine ma hozta nyilvánosságra, hogy új projektjét egy alternatív brigáddal kívánja megvalósítani, így a Bioshock Infinite csapata hamarosan felbomlik.

Hirdetés

A nyilatkozat az Irrational Games weboldalán olvasható, melyben Levine elképzeléseit és a stúdió jövőjét fejtegeti.

A csapatból mindössze egy aprócska mag marad, akik a Take-Two égisze alatt folytatják majd, miután az Irrational befejezi az utolsó Bioshock Infinite DLC-t. A tizenöt programozóból álló csapat sokkal játékos-közelibb játékfejlesztést tervez, ahol maximálisan ki tudják majd szolgálni a rajongókat. A csapat célja, hogy erős történeti szállal rendelkező, sokszor újrajátszható játékkal álljanak elő.
 

"Mindannyian számos nehézséggel nézünk szembe, de most az a legfontosabb szempont, hogy azoknak segítsünk, akik elhagyni kényszerülnek a csapatot" - nyilatkozta Levine. "Amikor megfogalmazódott bennem, hogy hogyan is képzelem el a jövőt, bizonyossá vált számomra, hogy az új projektet egy nagyon hosszú tervezési folyamat előzi majd meg. Szerintem ezt csak egy kis csapattal, egy klasszikus startup struktúrával lehet megvalósítani, de hajlandó vagyok vállalni a kockázatot. Amikor ezt a kiadóval is közöltem, eszük ágában sem volt elengedni. A Bioshock jövőjét a 2K kezébe adtam, hogy maximálisan az új játékra tudjak koncentrálni" - tette hozzá. 

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)