Hirdetés

Kena: Bridge of Spirits tesztek - nem csak cuki, szerencsére jól is sikerült

|

Befutottak a Kena: Bridge of Spirits első értékelései, amik meglehetősen pozitívak.

Hirdetés

Sokszor aggodalomra ad okot, ha a teszteket visszatartja a kiadó egy játék konkrét megjelenéséig, így nem lehet meglepődni azon, hogy bármennyire is biztatóak voltak a Kena: Bridge of Spirits előzetesei, gyanúsnak tűnt, hogy egészen a mai napig nem lehetett publikálni teszteket. Sőt, hazánkban még egyáltalán nem adtak ki tesztkulcsokat, ezért is késik a mi tesztünk, de természetesen rajta vagyunk az ügyön, nem maradtok a GSO-n sem Kena nélkül.

Ma végre megjelent az Ember Lab játéka, élesedtek az első külföldi vélemények, ezek alapján pedig szerencsére úgy fest, kár volt aggódni.

Hirdetés

A Kena: Bridge of Spirits PlayStation 5-ös verziója jelenleg 19 kritika után 85-os Metascore-on áll a súlyozott átlag szerint. A PC-s kiadás kapcsán eddig két tesztet publikáltak csak (a német GameStar 87, míg a PC Gamer 65 százalékot osztott ki), így itt még nem beszélhetünk Metascore-ról. Leginkább a DualShockersnek és a GameSpew-nak tetszett a játék, mindketten maximális 10/10-es osztályzatot adtak a Kenának, ami 8/10-es értékelésnél senkitől sem kapott PS5-ön rosszabbat.

Íme a nagyobb oldalak pontszámai: 

  • Destructoid - 8/10
  • DualShockers - 10/10
  • Game Informer - 9/10
  • Game Rant - 4/5
  • GamesRadar+ - 4/5
  • IGN.com - 8/10
Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)