Hirdetés

Kénytelen mozgolódni az Infinium Labs

|

Az Infinium Labs annak idején a Phantom nevű PC-s alapokra építkező konzollal lopta be megát a köztudatba. A készülék a folyamatos késések és mellébeszélések miatt végül süllyesztőbe került, ám a cég fennmaradt, és azóta is küzd a túlélésért. Íme egy újabb próbálkozás. Tavaly decemberben bemutattak egy új eszközt Phantom Lapboard névvel, ami tulajdonképpen egy vezetéknélküli billentyűzet-egér kombináció. Különlegessége, hogy a klaviatúra 360 fokban forgatható egy rögzített talpon, így bal- és jobbkezesek egyaránt használhatják. Az egér használata is a talpon történik. Áprilisban aláírtak egy megállapodást az Itron Technology gyártóval, így az eszköz talán nagyobb eséllyel kerülhet piacra - elvileg hónapokon belül. Van azonban egy másik gond... Az Infinium Labs elnök-vezérigazgatóját, Timothy Roberts beperelték, amiért a vállalat értékpapírjait mesterségesen duzzasztotta. A botrány vége várhatóan az lesz, hogy az Infinium Lab nevet lecserélik Phantom Entertainmentre. A vezetőség úgy gondolja, hogy az új elnevezés jobban felkeltené az érdeklődő befektetők figyelmét, nem beszélve a majdani vásárlókról. További terveik között szerepel a vállalat részvényeinek megduplázása hatszáz millióról 1,2 milliárdra. Ennek érdekében hívnak össze egy gyűlést Floridában július 13-án. Erre azért van szükség, mert a vállalat az utóbbi negyedéveit sorra veszteséggel zárta. Az összes veszteség már elérte a 69 millió dollárt, így jelenleg ezt az egy kiutat látják a vezetők.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)