Hirdetés

Képeken a Need for Speed: Unbound, nagyon fura játék lesz

|

Stílszerűen egy japán oldal nem tudta visszatartani az anyagokat a Need for Speed: Unbound hivatalos bejelentéséig.

Hirdetés

Már 24 órán át sem kell türelemmel várakoznunk, hogy megtudjuk, milyen játékot álmodott meg a Criterion, amely a szériát 2013 óta gondozó Ghost Gamestől vette át a stafétát. Az Electronic Arts október 6-án, itthoni idő szerint délután 5-kor fogja bemutatni az első előzetest, amivel végre leleplezi a várhatóan még idén megjelenő Need for Speed Unboundot.

Ugyan a kiadó még azt sem ismerte el, hogy a játék ezt a nevet viseli majd, szivárgásokból már régóta tudjuk. Most a japán Neowing viszonteladó élesítette termékoldalát idő előtt.

Hirdetés

Ezen nem csak a szintén pletykált december 2-ai megjelenési dátum bukkant fel, hanem némi leírás és négy kép is, amiken az autókat, illetve az inkább általánosságban véve rajzfilmes, mintsem animés karaktereket láthatjuk. Legalább nem élőszereplős lesz, reméljük, az EA ezt végleg elengedte.

A játék helyszíne a Chicagóról mintázott Lakeshore városa lesz, ahol más autósokkal és a rendőrökkel is meg kell küzdenünk utcai versenyek során. Nagy hangsúlyt kap az autók testreszabása mellett a karakterünk stílusának kialakítása is. A látványvilág megalkotásánál az utcai művészetet vették alapul, de az autók soha nem voltak még annyira valósághűek, mint most.

Úgy tűnik, hogy a Need for Speed Unbound már csak PlayStation 5-re, PC-re és Xbox Series X|S konzolokra fog megjelenni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)