Hirdetés

Splinter Cell: Echoes - képregényben mondják el

|

Négyrészes széria érkezik a Marvel-féle Fekete Özvegy sztorik írójától, Nathan Edmondsontól.

Hirdetés

A néhai Tom Clancy történetéből született Splinter Cell játéksorozat nem csak egy új médiumot készül meghódítani, ugyanis a Dynamite Entertainment bejelentett egy nyáron kezdődő képregény sorozatot, Tom Clancy's Splinter Cell: Echoes címmel.

A füzetek történetét az a Nathan Edmondson írja, aki jelenleg a Black Widow és a The Punisher kalandjaiért felel a Marvelnél. A paneleket Marc Laming rajzolja majd, aki a közelmúltban a Kings Watch karaktereit élesztette újjá. A történet egyébként a két legutóbbi játék, a Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction és a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist cselekménysálait hivatott összekötni.

Nathan elmondása szerint a sztori kielégíti majd a sorozat rajongóit, de azokat is, akik csak egy jó kémtörténetre vágynak. A Splinter Cell: Echoes eredetileg a Blacklist gyűjtői kiadása mellé adott ajándék volt, de a Dynamite úgy vélte, érdemes továbbfűzni a történetet. A füzeteket digitálisan vagy fizikai formátumban júliustól vásárolhatjuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)