Hirdetés

Képregényes cyberpunk TPS lesz a Foreclosed

|

A Merge Games játéka nagyon egyedinek és érdekesnek tűnik az első gameplay trailer alapján.

Hirdetés

A cyberpunk téma valamiért most nagyon felkapott, egyre többen kapnak kedvet neonfényes, mégis sötét játékok fejlesztéséhez, amik középpontjában egy gonosz, csúnya megavállalat áll. Kíváncsiak vagyunk, ezek közül végül mennyi lesz valóban értékes, és mennyi készül el csak azért, hogy megpróbáljon a Cyberpunk 2077-re rátelepedve valamekkora sikert elérni. 

Hirdetés

A Foreclosed csak sokára, 2021 második negyedévében jelenhet meg, viszont már most jónak tűnik. A főszereplő, Evan Kapnos személyazonosságát és implantátumait egy cég elrabolja, hogy a legmagasabb összeget kínáló vevőnek adja tovább. Ezt Evan nyilván nem szeretné, úgyhogy a várost átszelve küzd meg mindenkivel, aki megpróbálja útját állni. Választhatunk majd, hogy őt irányítva hangosan, robbanó lövedékekkel, vagy inkább csendben intézzük el ellenfeleinket, illetve számos szuperképesség is rendelkezésünkre áll, köztük a telekinézissel. PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készítik, next-gen portról nem tudni.

A színek és a képi világ talán elrettenthet néhányakat - ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)