Hirdetés

Képregényesített pályával jött meg a Rocket League új szezonja

|

A Rocket League hatodik szezonjának középpontjába is egy könnyed téma került.

Hirdetés

Valószínűleg nagyon jót tett a már korábban is közkedvelt Rocket League népszerűségének az, hogy ingyenes lett, hiszen továbbra is népes rajongótáborral büszkélkedhet az autós focis játék.

A játék mögött álló Psyonix érthető módon igyekszik sűrűn új tartalmakkal ellátni a sofőröket, akik most már fejest is ugorhatnak a frissen debütált hatodik szezonba, és ismét kezdődhet a szezonbérlet által nyújtott jóságok gyűjtögetése.

Hirdetés

Az új szezon központi témája ezúttal az animáció, így rendkívül színes és jópofa újdonságok érkeztek. A friss meglepetésekkel kecsegtető Rocket Passnek köszönhetően például a miénk lehet egy vadiúj járgány, a Nomad, de ismét annyi feloldható apróságot kaptunk, hogy jó eséllyel minden játékos talál majd magának kedvencet. A jól ismert Neo Tokyo pálya is új, képregényes látványvilággal feldobott változatban jelenik meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Persze a szezon indulása azt is jelenti, hogy ismét elkezdhetjük minél magasabb rangba felküzdeni magunkat a rangsorolt meccseken, és természetesen új kihívások is várnak ránk, amelyek teljesítéséért sokféle jóság üti a markunkat. A terv az, hogy valamikor később még egy különleges, limitált ideig elérhető játékmódot is kapunk, tehát érdemes hosszú távra berendezkedni.

A fentiek mellett ajánlott benézni a játékbeli boltba is, és az új jutalmakat kínáló bajnokságokról sem szabad elfeledkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)