Hirdetés

[KéPZ] Assasin's Creed képecskék

|

Új képek érkeztek az Ubisoft középkori-akciójátékából, az Assasin's Creed-ből. A megjelenés sajnos még mindig csak szeptember 26-án esedékes.

Hirdetés

Már régen nem kaptunk screen-shotokat az ígéretes játékból, de végre ismét érkezett pár nem túl nagy felbontású kép. A minőség alapján úgy tűnik mintha trailer-ből lettek volna kivágva de konkrétan ezekre a jelenetekre én sem emlékszem így hát úgy tűnik ezek tényleg in-game, valódi képek. Bár ezek a képek még mindig ugyan azon a helyszínen készültek, szívesen megcsodálnánk már a másik két várost is. A harc közbeni mozdulatok már a képeken is nagyon jól néznek ki, remélhetőleg a játékban is kellően látványosak lesznek. A háztetők felett a messzeségben repülő Assassin képe egészen megdöbbentő, úgy látszik nem fél a srác.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)