Hirdetés

[KéPZ] Borderlands krémek

|

Az idei Games Convention óta nem hallatott magáról a Gearbox Software vadonatúj játékáról, a Borderlandsről. Friss képekkel törte meg a csendet a stúdió.

Hirdetés

Az idei nyár meglepetés bejelentései között foglal helyet a Gearbox Software vadiúj sci-fi köntösbe öltöztetett akció-kalandjátéka, a Borderlands. A Carmack nevével fémjelzett Rage után nagyon úgy fest, hogy a fejlesztő stúdiók a posz-apokaliptikus környezet rideg világát próbálják meg jó pár játék erejéig majd elénk tárni - persze sajátos megvilágításban.

A Borderlands ezúttal sem valami ütős videóanyaggal, hanem jó pár - és sajnos - kisfelbontású krémmel lepett meg bennünket.

Reméljük hamarosan valami mozgóképpel és nagyobb felbontású felvételekkel is szolgálhatunk.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)