Hirdetés

[KéPZ] DIRT: az új Colin mindent aláz!

|

Egyszerűen elképesztő mikre képes az új Colin McRae grafikus engine-je. Akkor pedig még inkább érdemes elgondolkodni a motorban rejlő lehetőségekről, ha tudjuk hogy ugyanezen engine hajtja meg az Operation Flashpoint 2-t is.

Hirdetés

Egy-egy képen amik nem a játékbeli nézetben készültek, észrevenni ugyan némi kiemelést és photoshop ügyeskedést, de lehet hogy nincsen ilyenről szó hiszem még az Anno 1701-ben (vagy a Test Drive-ban) is volt ilyen lehetőség amivel in-game készíthettünk renderelt képet. Tehát azt már biztosan tudjuk hogy a látványra nem lesz panasz, az majd viszont eldől hogy az arcade-osodott játékmenet mennyire győzi meg a felhasználókat. Megmarad a szériát jellemző részletes és látványos törésmodell is.Vigyázat az alant látható képek erősen állejtő hatásúak, megtekintés csak saját felelősségre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)