Hirdetés

[KéPZ] Élethű NBA 08 képek

|

Az NBA Live 07 némileg csalódás volt hiszen szinte semmilyen újítást nem tudott felmutatni a 06-hoz képest. A 08-nál viszont némileg más lesz a helyzet mert az első két képet figyelve úgy tűnik a játék új grafikus engine-t kapott.

Hirdetés

Mindkét kép hihetetlenül élethűen elkészített modelleket ábrázol és a mozdulatok is amelyekben el lettek kapva teljesen valóságosnak hatnak. A bőr textúrája is nagyon szépen van megoldva, egyáltalán nem látszik rajta az a megszokott egyszínűség. Az se semmi hogy még a bőr alatt dudorodó ereket is látjuk. A képek alapján leginkább azt lehet mondani hogy a játék a Fight Night Round 3 engine-jét fogja használni, reméljük így lesz mert az a játék is nagyon szépen domborít mind Xbox360-on mind PS3-on. Bár az még kérdéses milyen PC tudja majd előcsalni ezt a látványt az NBA Live 08-ból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)