Hirdetés

[KéPZ] Fifa 08 labdázgatás

|

Összegyűjtöttem számotokra a fellelhető képeket a FIFA 08-ból. Ezeket a képeket elnézve annyit mondhatok, hogy a grafika, az bizony fejlődött, méghozzá nem is keveset.

Hirdetés

Persze aki már tavaly játszott az Xbox360-as FIFA 07-el az is hasonló látványban részesülhetett. Remélhetőleg a fűszálak nem egy ügyes photoshopos médiahuszár ügyeskedéseinek eredményei, hanem tényleg láthatóak lesznek a játékban, nem mintha ez soakt számítana, hiszen a modellek is nagyon részletesen kidolgozottak. A nézőket nagyon elmésen oldották meg, maradtak ugyanazok a régi 2D-s lapkák, viszont szépen elmosták őket, így nem kell majd velük rontani a szemünket, bár hardver legyen a talpán, ami meg tudja mozgatni akár 60 ezer néző 3D-s modelljét.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)