Hirdetés

[KéPZ] Iron Man

|

Ma már a harmadik filmadaptációból érkezik képsorozat. A játék a Sega műhelyében készül pc-re és konzolokra egyaránt.

Hirdetés

2008 májusában kerül a mozikba a Marvel univerzum népszerű Vasembere (Tony Stark), kinek páncéljába (bőrébe) a tehetséges Robert Downey Jr. bújik.
A képregény több ismert karaktere is feltűnik, Stark barátja Jim Rhodes (Warmachine), illetve titkárnője Virginia 'Pepper' Potts is. Ami viszont elkeseredésre ad okot, az Vasember nemezisének (Mandarin) hiánya, továbbá a SHIELD parancsnoka Nick Fury (Samuel L. Jackson) legalább olyan hiteltelen, mint Kingpin (Michael Clarke Duncan) volt a Daredevilben. Mindkét esetben afroamerikai színész alakít egy (szó sincs rasszizmusról) fehér figurát. A forgatókönyv sem követi szorosan a képregény történéseit.
A film jogait a Sega szerezte meg, s egy látványos akciójátékot farag belőle, mely a film premierjével egy időben hivatott megjelenni.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)