Hirdetés

[KéPZ] Mercenaries 2: World in Flames

|

Az EA istállójához igazolt Pandemic főhadiszállásáról érkeztek a zsoldosok izgalmas életébe bepillantást engedő képek.

Hirdetés

Hosszan lehetne elemezni az EA felvásárlásának pozitív, vagy negatív hatásait, ám pillanatnyilag ez nem lenne több bizonytalan spekulációnál. Az, hogy a BioWare és a Pandemic is az óriás hálójába került, egy vitathatatlan előnnyel jár: az EA a multiplatform fejlesztések híveként a legtöbb címét kiadja PC-re is.
A World in Flames amellett, hogy kegyetlenül szúrja a jelenlegi, Hugo Chavez vezette venezuelai rezsim szemét, még halasztást is kénytelen elszenvedni, mivel a kiadó szeretné elkerülni a karácsony környéki össznépi bunyót, s nyilván nem szándékozik semmiféle konkurrenciát állítani a Crysis-nak. Arra bőven elegendő a szintén EA kiadasában érkezett Orange Box.
A Mercenaries 2-re így tavaszig kell várakoznunk.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)