Hirdetés

[KépZ] Overclocked

|

Elég régen hallhattunk híreket az Anaconda új kaland játékáról, ám a most érkezett információk mellé pár képet is bezsákoltunk tőlük.

Hirdetés

A point & click stílusú Overclocked játék egy pszicho thriller alkotásnak készül és várhatóan 2007 nyarán érkezik majd meg. A történet szerint David McNamara pszichológus 5 fiatal beteggel kerül kapcsolatba, akik amnéziás állapotban kerülnek hozzá. A rendőrség felkéri, hogy a titokzatos esetek miatt próbálja visszahozni az emlékeiket és itt jövünk majd mi a képbe. Az időben visszafelé haladva, lépésről lépésre fogjuk átélni mindazt a borzalmat, ami velük történt, egészen a New York utcáin bekövetkezett tragédiáig. A mozifilmbe illő jelenetek, a 3D-s karakterek és a renderelt hátterek miatt fantasztikusan jó játékélményt ígérnek a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)