Hirdetés

[KéPZ] Robbanás az űrben

|

Az űrstratégiákat kedvelő játékosok könnyen érezhetik magukat úgy hogy kedvenc stílusukat az utóbbi időben elhanyagolják. A Sins of Solar Empire viszont ebbe a kategóriába tartozik és nagyon ígéretesnek tűnik. Ma öt új képet kaptunk a játékból.

Hirdetés

Mondjuk az eddigi képek sokkal szebbek voltak, de jobb híján ez is megteszi, legalább tudni hogy készül a projekt és nem maradunk űrhajók és nagy robbanások nélkül. Viszont nagy valószínűséggel a nyárra nem fog elkészülni a játék, mert egyelőre csak az amerikai megjelenést tudjuk, az is várhatóan augusztus 29-én következik be. Ezekről a képekről igaz hiányzik a HDR, de nem is igazán ez számít, hiszen ha belegondolunk mekkora feeling lesz ezekkel a hatalmas űrhajókkal szétzúzni a többi hatalmas monstrumot, hát az jó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)