Hirdetés

[KéPZ] Showdown: Scorpion

|

FPS-ből sosem elég, gondolja az orosz Akella, s ebből kifolyólag serényen ügyködik a Showdown: Scorpion megjelenésén.

Hirdetés

A moszkvai illetőség Akella igazi polihisztornak számít a szakmában. A csapat csinált már számtalan kalózos játékot stratégiától kezdve, szimuláción keresztül az akciójáékig. (Age of Sail 2, Sea Dogs, Pirates of the Caribbean, Age of Pirates Caribbean Tales). Emellett belekóstoltak a kalandjátékok (Evil Days of Luckless John) és az űrszimulátorok (Tarr Chronicles) műfajába is.
Számos egyéb projektjük mellett (Jagged Alliance 3, Disciples 3, Hard to be a God, stb.) jelenleg a Showdown: Scorpion névre keresztelt cyberpunk FPS-en ügyködnek.
A történet a szokásos klisékből épül. A 2020-as évek során a legtöbb állam összeomlik, gazdasági és katonai válságok sorozata követi egymást. A kialakult hatalmi űrt gyorsan betöltik a megavállalatok. Nem sokkal később az egykori Szudán területén ismeretlen eredetű romokra bukkannak. A nagyszabású ásatásnak egy földalatti robbanássorozat vetett véget, mely nagymértékben beszennyezte a területet. Atomcsapással gondolták megállítani a szennyezés terjedését, amit nemzetközi felháborodás, majd az ENSZ és a vállalatok szövetsége közötti veszélyes technológiák használatát korlátozó egyezmény megszületése követett. A szudáni incidens romjaiból egy új cég, a Zenith lépett elő, mely a zágrábi szabadkereskedelmi övezetben alakította ki székhelyét, s vállt rövid idő alatt vezető vállalattá.
E gazdasági szervezet nevéhez fűződő illegális technológia bukkant fel 2028-ban egy koszovói akció során. A felügyeletre szakosodott ICTS azonnali vizsgálódásba kezdett, melynek első lépéseként Scorpion fedőnévre hallgató legjobb ügynöküket a Zenith-be szeretnék beépíteni.
Ebből még nem derül ki túl sok minden, de a fejlesztők nem győzik hangsúlyozni, hogy a játék során paranormális képességgel rendelkező hősünk az ellenség bakái fölött rövid időre átveheti az irányítást.

 

Megjelenés: 2008 első negyedéve

 

 


 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)