Hirdetés

[KéPZ] Space Siege - vörös riadó

|

A Chris Taylor vezette Gas Powered Games folytatja "Siege" sorozatát, ám ezúttal az űrben akad kezelendő zűr.

Hirdetés

A Total Annihilation atyja korábbi cége (Cavedog) eladása és kínhalála után a Gas Powered Games égisze alatt folytatta tevékenységét, s az évek során kétszer indított frontális támadást a Diablo trónja ellen, ám csupán az udvartartásba sikerült beférkőznie. A Dungeon Siege-ek után következett a "Teljes Megsemmisítés" szellemi örököse, az epikus Supreme Commander és hamarosan megjelenő kiegészítője. Mint arról Shifty beszámolt, már a redmondiak konzoljára is készül a kicsike, tehát kész csoda, hogy jut még erejük elkészíteni a Sega megrendelésére jelen hírünk tárgyát.
A minden oldalról szorongatott emberiség utolsó reménységeként vesszük fel a harcot a gonosz idegenekkel, mégpedig a távoli jövőbe illő kütyük, fegyverek, egy robot társ, és millió implantátum segítségével. Nem, nem szilikonra gondolok. A mérsékelten fantáziadús történet igazán akkor válik érdekessé, amikor hősünk az implantátumok egyre növekvő hatása alatt kivetkőzik ember mivoltából, s valami mássá, idegenné válik. Ez az út természetesen nem kényszerű, hiszen csínján is bánhatunk a legjobb cyberpunk hagyomágyokat idéző, beültetésre váró ketyerékkel, csak így sokkal nehezebb lesz a dolgunk.
Az esetleges kipróbálásra még várnunk kell, mivel egyelőre csak egy roppant informatív "coming in 2008" időpont áll rendelkezésünkre.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)