Hirdetés

[KéPZ] The Sims Life Stories

|

Az Electronic Arts bejelentette legújabb Sims témájú program csomagját, ami új irányt ad az igencsak népszerű sorozatnak.

Hirdetés

A The Sims Stories laptop barát játékmenetet ígér, ami új történeti szálat csempész majd a jól ismert világba. A könnyű játszhatóság mellett további újdonság lesz, hogy a szériában megjelenő részek nem expansion jellegűek lesznek, így bármikor önmagukban is játszhatóak marasnak. Az első ilyen játék februárban érkezik majd meg The Sims Life Stories néven, amit 2007 nyarán a The Sims Pet Stories, télen pedig a The Sims Castaway Stories követ majd. A történeti módban Riley Harlow és Vincent Moore életét követhetjük nyomon, a készítők elmondása szerint szerelmi komédiát készítenek nekünk, amit 12 fejezeten át követhetünk majd nyomon. Az első képeket lentebb nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)