Hirdetés

[KéPZ] This is Spartaa... egy másik

|

A spártai kultúrkör, leginkább a 300 című filmnek köszönhetően, egyre népszerűbb. Csodálkozunk is rajta, hogy nem készül még belőle egy tucat játék. Az Ancient Wars: Sparta azért megpróbálja az ókori stratégiára éhező játékosokat megetetni egy jó kis Age of Empires klónnal.

Hirdetés

Az Ancient Warsban harcolhatunk szárazföldön, és kő (inkább fa) kemény tengeri csatákra is számíthatunk. Ahhoz képest hogy a játék elvileg április 24-én jelenik meg, még igencsak kezdetleges grafikát mutat. De ezek a képek elvileg még nem a végleges verzióból valók és a kiadásra felszentelt engine már többet fog tudni, a kockafejű spártaiaknál. Persze az is lehet, hogy az alacsony felbontás és a bezoomolás miatt néznek ki úgy ezen képek, ahogy kinéznek, de 2007-ben nem kéne romlania a képminőségnek egy benagyításnál, erre a legjobb példa a Supreme Commander. Az ókori témaválasztás mindenesetre dicséretre méltó, hiszen a legtöbben nagyon szeretik ezen mondavilágot, ami sajnos a játék készítők között nem olyan népszerű mint például a II. világháború.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)