Hirdetés

Képzeltem egy világot

|

Nagyszerű, romantikus videót prezentálunk, melytől meglágyulnak a legszőrösebb szívek is.

Hirdetés

A videóról nekem az a Kispál szám jutott eszembe, hogy "álmodtam egy világot magamnak, mert muszáj". És itt muszáj is, mert...de inkább nézzétek meg ezt a nagyszerű alkotást, érdemes. Nem csak a technikai megvalósítás, de a koncepció is jó, legalábbis szerintem. Nem fröcsög a vér, ellenség sincs egy se, mégis, kell néha egy-egy ilyen videó is. Mert hát, mi lenne a világból, ha állandóan csak az olyan hősökkel törődnénk, akik megmentik a galaxist, cinikus, kiégett alakok, vagy éppen valami szörnyszülöttek. Steven Spielberg már régóta mondja, hogy az igazi hősök, a hétköznapi emberek, olyanok például, mint a mostani videó főszereplője. Szipp.

World Builder videó

 

world_builder.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)