Hirdetés

A Rockstar anyacége felvásárolta a Kerbal Space Programot

|

A Grand Theft Auto, a BioShock és a Borderlands mellett már a Kerbal Space Program is az óriáskiadó játékai közé tartozik, igaz, az űrszimulátor további fejlesztését nem vették el az eredeti csapattól.

Hirdetés

A Kerbal Space Program vérbeli indie projektként indult, mikor egy mexikói marketingügynökség mellékprojektjeként kezdte el a játék fejlesztését Felipe Falanghe. Ő azóta legfontosabb kollégáival kiszállt és később a Valve-hoz csatlakozott, de ez egyáltalán nem jelenti, hogy a játéknak ne lenne jövője. A rendhagyó űrszimulátor további bővülése felett egy veterán kiadó őrködik majd.

A KSP jogainak megvásárlását egy sajtóközleményben jelentette be a 2K Games és a Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two. Az újraszervezett Squad munkáját ez nem valószínű, hogy sokban befolyásolja majd a felvásárlás, jelenleg továbbra is a Making History című kiegészítőn dolgoznak. És mivel az új tulajdonos a közlemény szerint hosszútávon gondolkodik és nagy jövővel bíró franchise-ként tekint a Kerbal Space Programra, nagy valószínűséggel később sem maradnak majd munka nélkül, hanem még több kiegészítést rendel tőlük a Take-Two. A Squad munkatársai továbbá leszögezték, hogy további ígéretük, miszerint a 2013 áprilisa előtti vásárlóik ingyenes DLC-t kapnak, továbbra is áll, illetve a konzolos verziók következő nagy frissítése is ingyenes marad.

Mit gondoltok, jót tesz majd a Take-Two tapasztalata (és pénze) a Kerbal Space Programnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)