Hirdetés

Kerbal Space Program - küldetésszerkesztővel jön az első kiegészítő

|

A már teljes változatban elérhető Kerbal Space Program hamarosan egy fontos elemmel bővül.

Hirdetés

Sokáig tanyázott a korai hozzáférésű játékok között, de sikerült onnan kilépnie. A Kerbal Space Program azóta is népszerű, és hiába a rengeteg mod, a fejlesztők nem bízzák pusztán a játékosokra a játék frissen tartását.

A Making History című kiegészítővel egyrészt küldetéseket készíthetünk, amiket megoszthatunk másokkal, másrészt végigjátszhatunk olyan missziókat, amik során valódi eseményeket alkotunk újra. Új alkatrészek és öltözék is jön, sőt, minden asztronauta kap egy ernyőt, így ha probléma lép fel, katapultálhatnak. A fejlesztők célja, hogy a kiegészítő esetében is megnyissák az utat a modderek előtt. Megjelenési dátum és ár még nincs, bővebb infót itt találtok.

Valószínű egyébként, hogy a csapat tartja magát ígéretéhez, és ingyen adja a kiegészítőt azoknak, akik 2013 áprilisa előtt fizettek a Kerbal Space Programért. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)