Hirdetés

Még az űrbe is ingyen mehetünk a hétvégén

|

Hirtelen már nem is tudjuk, hogy mit nyomjunk a következő napokban, annyi az ingyenes cucc, de a Kerbal Space Program mindenképpen megér egy misét.

Hirdetés

Jelenleg nincs ember a Földön, aki rosszallóan nézne rád, amiért az űrbe vágyódsz. A Kerbal Space Program fejlesztői is így gondolhatták, mert most ingyenesen elérhetővé tették játékukat Steamen. Az intergalaktikus szimulátort egészen hétfőig nyomhatjátok, és természetesen minden elért eredményeteket megtarthatjátok.

Hirdetés

A Steam egyébként kifejezetten erős ingyenes hétvégét tart. A Kerbal Space Program mellett bőven akad még ingyenessé vált játék (folyamatosan írjuk róluk a híreket, de nem győzzük beérni Gabe gépezetét): városokat építhetünk a Cities: Skylinesban és izzasztó tűzharcok várnak ránk az Insurgency: Sandstormban. Ezek mellett is akadnak még érdekes, ingyen kipróbálható címek, igyekszünk mindenről beszámolni nektek.

Ha otthon maradtok és nem találtok jó elfoglaltságot magatoknak, akkor mindenképpen tegyetek egy próbát a fentiekkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)