Hirdetés

Kérdések Órája - Kiss Imitől kérdezhettek, a téma a kézilabda

|

A Chio Mozdulj Gamer aktuális nagykövete, vagyis a GameDay Irodából ismert Kiss Imi fogja levezényelni a következő Kérdések Óráját.

Hirdetés

Természetesen ebben a hónapban sem maradtok új Kérdések Órája nélkül. A következő adásban is a hónap Chio Mozdulj Gamer nagykövete beszélget egy meghívott vendéggel, de a ti kérdéseitekre is választ fognak adni. 

Hirdetés

Ezúttal Imi beszélgetőpartnere Pallag Péter, a ceglédi NBI-es férfi kézilabdacsapat kapusa, volt magyar válogatott lesz. Ha a vendég kiléte nem is lenne ismert, viszont már láttátok az októberi sportágbemutató videót, ugyancsak egyértelmű volna, hogy a beszélgetés fő témája a kézilabda lesz. Ideje kitalálni a kérdéseiteket, amelyeket komment formájában tehettek fel az livestream alatt. 

A menet a szokásos, az élő Kérdések Órája adásra november 10-én kerül sor, egészen pontosan 18:00-kor a Mozdulj Gamer hivatalos Facebook oldalán.

Kérdések Órája live Kiss Imivel

Időpont: 2017. november 10., 18:00-19:00
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)