Hirdetés

Kérdezz, felelek Randy Pitchforddal

|

Randy Pitchford egy interjú keretében mesélt legújab játékukról és a PC jövőjéről

Hirdetés

Terjedelmes interjút közölt a bigdownload.com, melyet a Gearbox igazgatójával, Randy Pitchforddal készítettek. A beszélgetés középpontjában természetesen az augusztusban megjelenő Brothers in Arms: Hell's Highway állt. Megemlítette, hogy mennyire féltek az első BiA megjelentetésekor attól, hogy a közönség hogyan fog reagálni arra, hogy „méssz oszt' lőssz" játék helyett egy csapatalapú, jó taktikai képességeket igénylő játékot kapott.

Ezután pedig mai „félelmeire" tett utalást, miszerint a mostani játékukban is vannak új -szerinte remek- elemek, amik esetleg nem váltják majd be a hozzájuk fűzött reményeket. Pitchford elmondta még, hogy azért választották a Market Garden - hadműveletet, mint feldolgozandó eseményt, mert ez volt az eddigi történelem legnagyobb légi hadművelete, ami sajnos katasztrofális véget ért.

Érdekessége a játéknak, hogy az elején élénken zöldellő füvet és ragyogó kék eget láthatunk, de ahogy a hadművelet lassan összeomlik, úgy fogja a vér, a sár és a füst komorrá és reménytelenné tenni az atmoszféráját, valamit még az, hogy már az elején tudod: olyan hajóra dobtak, ami biztosan el fog süllyedni.

Habár nem rég hírt adtunk róla, hogy egyesek szerint a demók kora lejárt, Pitchford mindenkit biztosított a konzolokra és talán PC-re érkező demó kiadásáról.

Hamár PC, arra a kérdésre, hogy ők hogyan viszonyulnak a PC-re történő fejlesztéshez a következőt mondta:

„A PC egy jó platform. Szerintem az összes közül a PC-n néz ki legjobban a játék. Még sokáig fogjuk ezt a platformot támogatni, valamint erőt és energiát fektetünk abba hogy ez a platform újra megerősödjön"

Ámen.

 

brothers-in-arms.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)