Hirdetés

Keresd a jelet - az utolsó Gears of War helyszín pedig a...

|

Utolsó állomásához érkezett Keresd a jelet játékunk, a Gears of War logót ma ismét egy új helyszínen lehet megtalálni.

Hirdetés

Eddig öt állomáson, Magyarország öt nagyvárosában fotózkodhattatok a Gears of War logóval az egyedi Xbox One Gears of War Ultimate Edition gépcsomagért, és nagy örömünkre sokan aktivizáltátok magatokat ezidáig is.

A játék utolsó napján egy újabb városban találhatjátok meg a logót, ami nem Győr, Debrecen, Pécs, Budapest vagy Kecskemét. Ha a nap folyamán közzétett tippjeinkből kitaláltátok, hol van, látogassatok el oda, fotózkodjatok vele vagy fotózzátok le, tegyétek fel Facebookra, Instagramra vagy Twitterre a képet a #gamestargow hashtaggel, majd küldjétek el egy "Gears of War" tárgyú levélben a kép linkjét, teljes neveteket és telefonszámotokat a gearsofwar@gamestar.hu címre, hisz csak így kerülhettek be a kalapba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)