Hirdetés

Keresd a jelet - budapestiek, figyeljetek!

|

Ma egy kicsit nehezebb megtalálni a Gears of War logót, ugyanis nem egy épület falán, találjátok, hanem egy épületen belül mozog. Mint mindig, ma is segítünk!

Hirdetés

A Gears of War logó felbukkant Győrben, Debrecenben, Pécsen, és most, nyereményjátékunk negyedik napján a fővárosban bukkanhattok rá.

Ezúttal viszont nem egy újságosbódé oldalán, egy oszlopon vagy egy hídpilléren, hanem nagyon kedves és segítőkész hostesslányok pólóján bukkanhattok rá. A pontos helyszínnel kapcsolatban folyamatosan adjuk a tippeket, ezeket megtaláljátok alább, de még mielőtt legörgetnétek, ismét elmondjuk, hogy a nevezés csak akkor érvényes, ha a logóról vagy logóval készült kép Facebookra, Twitterre vagy Instagramra feltöltése után elkülditek a kép linkjét, teljes neveteket és telefonszámotokat a gearsofwar@gamestar.hu címre. A #gamestargow hashtaget se hagyjátok le. A nyeremény továbbra is egy egyedi Xbox One Gears of War Ultimate Edition gépcsomag! Nézzetek vissza időnként, szólunk, hogy a jelet az épületen belül hol találjátok meg.

A jel elmozdult, az előzőtől nem messze találjátok. #gamestargow

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)