Hirdetés

Keresd a jelet - így találhatod meg a következő Gears of War logót!

|

Tegnap Győrben látták a jelet, ma viszont már máshol bukkant fel. Figyeljétek a nap folyamán folyamatosan frissülő cikkünket, hogy megtudjátok, hol érdemes keresni.

Hirdetés

Elérkeztünk Gears of War Ultimate Edition játékunk második napjához, és míg tegnap Győrben találhattátok meg a logót, ma az ország keleti végében bukkanhattok rá.

Facebook, Twitter és Instagram csatornánkon ma is folyamatosan osztjuk meg a tippeket, és ide is beszúrjuk az új infókat. A ti feladatotok ismét annyi, hogy lefotózzátok vagy lefotózkodtok vele, feltöltitek Facebookra, Twitterre vagy Instagramra a #gamestargow hashtaggel, majd a neveteket, telefonszámotokat és a kép linkjét elkülditek a gearsofwar@gamestar.hu címre, így versenybe szállhattok az egyedi Xbox One Gears of War Ultimate Edition gépcsomagért!. A levél tárgya bármi lehet, de aki nem tud dönteni, írja be például azt, hogy "Gears of War" vagy "Szeretlek GameStar". Nekünk mindkettő megfelel. Íme tehát, ezt tudjuk jelenleg:

Ma az ország keleti végében látták a jelet. Egy főnixet is láttak a városban, de csak a távolban. #gamestargow

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Újabb képet kaptunk a jelről. Úgy HISSZÜK, egyetemisták 5 perc alatt gyalog is megtalálhatják. #gamestargow

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Ismét egy fotó a jelről. Az irodalom után érdeklődők könnyen megtalálhatják. #gamestargow

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)