Hirdetés

Keresd a jelet - ma délnyugaton érdemes figyelni

|

Győr és Debrecen után új városban bukkant fel a jel. Ma is segítünk megtalálni.

Hirdetés

Egész héten tartó játékunk harmadik állomásához érkezett, ma egy újabb városban érdemes kutatni a Gears of War logóját. 

Fokozatosan hintjük el az infómorzsákat azzal kapcsolatban, hol találjátok meg ma a logót, amit remélhetőleg nem fúj át vagy nem távolít el a sáskák aljas serege. A feladat ma is az, hogy miután kitaláltátok, hol van, odamentek, lefotózkodtok vele vagy lefotózzátok, feltöltitek Facebookra, Instagramra vagy Twitterre a #gamestargow hashtaggel, és elkülditek teljes neveteket, telefonszámotokat, illetve a kép linkjét a gearsofwar@gamestar.hu címre (a tárgy legyen "Gears of War"), és esélyesek lesztek arra, hogy megszerezzétek az egyedi Xbox One Gears of War Ultimate Edition gépcsomagot. Íme a hírszerzőink által küldött infók:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)