Hirdetés

Keresd a jelet - segítünk, hol találhatjátok meg ma!

|

A Gears of War logó ma újabb városban jelent meg, és nehéz nem észrevenni, ha a jó helyen keresitek.

Hirdetés

Eddig az ország négy nagyvárosában, Győrben, Debrecenben, Pécsen és Budapesten lehetett megtalálni a jelet, de kettő még hátravan.

Ma és holnap is más helyszínen fogjátok tudni megtalálni a Gears of War logóját, amivel ha lefényképezkedtek vagy lefényképezitek, egy egyedi Xbox One Gears of War Ultimate Edition gépcsomagot nyerhettek. A fotó önmagában ma sem elég, a nevezés csak akkor érvényes, ha feltöltitek Facebookra, Instagramra vagy Twitterre a #gamestargow hashtaggel, és elkülditek a linkjét teljes nevetekkel és telefonszámotokkal együtt a gearsofwar@gamestar.hu címre. A levél tárgya legyen "Gears of War".

Ma már adtunk pár tippet ahhoz, hol található a logó, de további képeket fogunk közzétenni a nap folyamán, úgyhogy figyeljétek ezt a cikket, Facebook vagy Instagram oldalunkat, ha még nem találtátok ki, hova érdemes ma menni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)