Hirdetés

Keresek: WoW Arena Healert, aki DK-val is tud játszani, heti 20 órában.

|

Fizetés az alább leírtak szerint... Nem, nem én, féleértés ne essék - valaki San Franciscoban szeretne alkalmazni egy WoW játékost.

Hirdetés

Az ottani Craigslisten jelent meg egy hírdetés, amelyben heti 20 óra munkaidővel szeretnének alkalmazni egy World of Warcraft: Wrath of the Lich King healert.

Mindez ahhoz kell, hogy a hirdető arena ratingja 2000 vagy annál nagyobb legyen.

Érdekel titeket az állás? Akkor jobb ha tudjátok, hogy a potenciális jelölteknek Death Knighttal is tudniuk kell játszani, hogy tárgyakat lehessen farmolni honorért. A fizetés a következőképpen alakul: 50 dolcsi óránként, amíg az aréna rating 1850 alatti. 100 dolcsi, ha ezt túllépte az alkalmazó, és jár egy 5000 dolcsis bónusz, ha az illető eléri a 2350-et.

"Megbízhatónak *KELL* lennie, segítőkésznek, rendelkeznie kell ventrilóval ÉS MIKROFONNAL" - és persze World of Warcraft: Wrath of the Lich King kiegészítővel - írja a hírdető. Erre mit is lehetne mondani - a pénz még nem jelenti azt, hogy valakinek van tehetsége/esze is....

A hirdetes
A hirdetes

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)