Hirdetés

A Keresztapa nem adja fel

|

Az Electronic Arts The Godfather című játéka eddig PC-re, régebbi konzolokra, Xbox 360-ra illetve PSP masinákra jelent meg. (Utóbbira egy elég közepes taktikai/stratégiai játék és nem GTA-klón formájában.) Ezeken a gépeken változó sikert aratott, de egyiken sem hozta azt a bevételt, illetve kritikai elismertséget, amit vártunk tőle. Az Electronic Arts úgy látszik, mégis ragaszkodik ehhez a címhez, mert PS3-ra, illetve Nintendo Wii-re is kihoznak egy-egy újabb verziót.

Hirdetés

A Playstation 3-as verzió pontos címe „The Godfather® The Don’s Edition” lesz, a Nintendo Wii-s verziót pedig „The Godfather® BlackHand Edition” címmel látták el. Előbbiben szerepel majd a „The Corleone” nevű kiegészítő is, amely új küldetéseket kínál számunkra, utóbbi pedig „fejlett harcélményt nyújt a mozgás alapú BlackHand vezérlésnek köszönhetően” – tehát a játék Wii-n valószínűleg ugyanaz lesz, ott a mozgásérzékelős irányítás lesz a pláne. A verekedéshez itt a Wii-mote-ot és a Nunckuck-ot egyszerre kell használni, míg lövöldözni közvetlenül a képernyőre mutatva tudunk majd, az autós irányítás pedig nyílván pontosan olyan lesz, mint más Wii-s autós programok esetében. Szerintem Don Vito Corleone is azon tanakodik most (lásd lent a képen…), vajon mi sül majd ki ebből a két új verzióból…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)