Hirdetés

Keresztény bloggerek támadják az EA-t

|

Az EA megjátszott tüntetése után talán nem meglepő, hogy a keresztény emberek kissé sértve érzik magukat.

Hirdetés

Az E3 kiállítás során prezentált műtüntetés után, keresztény bloggerek hada támadja az EA-t. A Dante's Inferno hírnevének nem biztos, hogy jót tett ez a reklámfogás, de hát majd kiderül a végítélet során.

Az InsideCatholic blogon megjelent bejegyzés szerint, nyilvánvaló, hogy az EA-nak fogalma sincs, milyenek a mai keresztények, sőt kétségesnek tartják azt is, hogy bárki olvasta volna a cégnél az Isteni Színjátékot. A Catholic Video Gamers kicsit durvábban szól be. Szerintük az EA jobban tenné, ha ilyen marhaságok helyett inkább azon dolgozna, hogy a Dante's Inferno ne egy gagyi God of War klón legyen. A harcias bloggerek megnyilvánulásaira egyelőre nem reagált az EA.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)