Hirdetés

Kései hibák miatt csúszhat a Halo Infinite bétája

|

Hiába szólított lelkesen csatába a 343 Industries, könnyen megeshet, hogy egy darabig még pihenni fognak a fegyverek.

Hirdetés

A tervek szerint holnap indult volna a decemberben érkező Halo Infinite multis bétájának következő köre, melyre a 343 Industries két hete még a lehető legtöbb embert igyekezett meghívni, hogy minél komolyabb terhelésnek vethesse alá a játék szervereit.

A startot viszont jó eséllyel halasztani fogják, mivel felbukkantak olyan gondok, amiket nem tudnak azonnal orvosolni.

Hirdetés

A feketelevest a Halo közösségi menedzsere, Brian Jarrard borította az asztalra egy live streamben:

"Reméljük, hogy hamarosan elindul ez a teszt. Vagy így lesz, vagy nem. Lehetséges, hogy csúszással nézünk szembe, de nem vagyunk benne biztosak. Ha készen leszünk, készen leszünk. Ennek ellenére átláthatóak szeretnénk maradni. Lehet, hogy kisebb igazításra szorul a menetrendünk, s ha így alakul, azt valamikor a közeljövőben tisztáznunk kell. A csapatok egyelőre nagyon, nagyon keményen dolgoznak, és továbbra is haladunk, de egy kicsit visszafogott minket néhány kései hiba, amit a kiadási folyamat során fedeztünk fel."

Magyarán még bármi benne van a pakliban, még ha nem is túl biztatóak Jarrard szavai. A közösségi menedzser azóta a Twitteren is jelentkezett egy poszttal, melyben azt írta, hogy a dolgok alakulásától függően holnap döntenek a menetrendről.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)