Hirdetés

Keserédes hír jött a Dead Space remake kapcsán

|

A Motive Studios bejegyzése egyszerre örömteli és kicsit szomorú is.

Hirdetés

A tervek szerint hamarosan, igencsak hosszú szünet után visszatér a 2008-ban elrajtolt Dead Space sorozat, ám folytatás helyett egy remake-et kapunk, aminek azért lesznek ismerős elemei is. A Motive Studios csapatánál készülő játékban bőven találunk majd újdonságokat is, és a horrorsztori főszereplője, Isaac Clarke sem lesz teljesen néma, a fejlesztők viszont a jelek szerint elcsendesednek egy időre.

Hirdetés

A remake mögött álló Motive Studios ugyanis fejest ugrik a régi-új kaland fejlesztésébe, és időt szán arra, hogy átnézze a közösség által felvetett gondolatokat, teóriákat és javaslatokat. Ez egyrészt jó hír, hiszen úgy tűnik, gőzerővel folytatódhatnak a játék munkálatai, ráadásul még a rajongói visszajelzések is segíthetnek a dologban. Másrészt pedig kellemetlen, mivel nagyon úgy tűnik, hogy ez azt jelenti, csak jövőre hallunk majd ismét a remake felől.

Egyébként az is meg lett erősítve, hogy az eddig prezentált dolgok mind fejlesztés alatt állnak, szóval jó esély van rá, hogy rengeteg kisebb-nagyobb változáson fog még átesni a Dead Space remake, mielőtt megjelenhet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)