Hirdetés

Késik a Baldur's Gate 3 megjelenése

|

Szeptember végén kellett volna indulnia a korai hozzáféréses szakasznak, de a Larian kénytelen volt időt kérni.

Hirdetés

A BioWare szerepjátékain nevelkedett gamerek bizonyára nagyon izgatottan várják már a Baldur's Gate 3 debütálását, és a projekten dolgozó, a Divinity szériával ismertté vált Larian Studios is nagyon lelkes, hogy egy ilyen legendás franchise új részét készítheti. A srácok szeretnének egy olyan játékot kínálni, ami tényleg kielégíti a közönség igényeit, ezért eleinte korai hozzáféréssel teszik elérhetővé, majd a visszajelzések alapján, kis lépésekben formálgatják, míg a teljes változat el nem készül.

A félkész játékot szeptember 30-án szerették volna közzétenni, de nem várt problémák adódtak, ezért a megjelenést halasztani kellett egy kicsivel.

Hirdetés

Az új tervek szerint október 6-án vághatunk majd bele a a kalandba. A csapat a csúszást azzal indokolta, hogy bár kisebb bugokat megengedhetnek maguknak ebben a szakaszban, összeomlásokat már kevésbé, illetve a fordítások sem olyan ütemben készülnek, ahogy kellene, úgyhogy kérnek még egy hetet. Nem kizárt, hogy ennél többre lesz szükség, de ezt akkor fogják tudni, ha gépi tesztelő végigmegy mindenen.

Ti már most belevágtok, vagy megvárjátok a kész játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)