Hirdetés

Késik a Bionic Commando

|

Sajnos nem csak jó hírek derülnek ki Tokióban. Bejelentették az első késést: Bionic Commando csak jövőre!

Hirdetés

A rossz hír hozóját régen kivégezték. Hála istennek ,ez a szokás manapság már nem dívik, de azért bezártam az ajtót. A Capcom bejelentése szerint átcsúszik jövő évre a Bionic Commando megjelenése. A pontos megjelenési dátumnem ismert, de állítólag "naggggyon korán 2009-ben".Meglátjuk kérem, meglátjuk. A PC-s verzióról is elhintettek némi infót, ami ugyancsak nem túl örvendetes. A Capcom szerint a PC a sok kalózkodás miatt elég ingoványos talaj lett, ezért aztán a kérdésre miszerint együtt jelennek-e meg a különféle verziók, nem adtak egyenes választ. A PC piac nagyon trükkös mostanában, hiszen a kiadóknak mérlegelniük kell, hogy milyen védelmet tesznek játékainkra, mert ha túl kemény akkor a játékosok lázadnak, ha túl laza, akkor nem veszi meg senki a kalózok miatt. Szóval a PC verzió vagy készen lesz, vagy nem 2009 elejére, bár Ulf Andersson elejtett egy megjegyzést, hogy a késés alatt lesz idejük némi extra tartalmat varázsolni a PC változatba. Azért egy trailert természetesen ők is hoztak magukkal, íme:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)