Hirdetés

Késik a Bioshock 2 „Rapture Metro Map Pack” DLC

|

Szépen bevadított mindenkit a 2K Games az új Bioshock 2 DLC holnapi érkezésével… Ma reggel közölték, hogy késni fog.

Hirdetés

Sajnos igen rossz hírrel kell szolgálnunk azoknak, akiket tegnap belelkesítettünk a Bioshock 2 "Rapture Metro Map Pack" DLC csütörtöki érkezésével, mert a csomag késni fog. Bármennyire utálom is azokat az autóvezetőket, akik a kereszteződésbe benyomulva szépen blokkolják a forgalmat, majd széttárják a karjukat, mondván "nem én tehetek róla", most mégis ezt kell tennem. Higgyétek el, mi tényleg nem tehetünk róla... A 2K Games legalább olyan hirtelen, ahogy bejelentette, ma reggel rögtön vissza is vonta a DLC holnapi megjelentetését. Semmiféle indoklást nem kaptunk, csupán bejelentették a késést, és azt se lehet tudni, meddig kell még várni.

"A közeljövőben további részletekkel szolgálunk az időzítés kapcsán" - "nyugtatott" meg mindenkit egy 2K illetékes. Valami történt azzal a szerencsétlen DLC-vel... Megsértődött azon, hogy mindenki single player pakkra várt? Addig is két screenshot-tal szúrják ki a szemü... akarom mondani, ajándékoznak meg bennünket.

A "Rapture Metro Map Pack" hat multis térképet, három achievement-et, ötvenes szintemelést, két maszkot, és egy Kill 'Em Kindly nevű új játékmódot (melee fegyverekkel nyomulhatunk) kínál 800 MS pontért (10 dollár). PC-re, Xbox-ra és PS3 is megjelenik - amikor megjelenik...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)